Corona werkwijze

Aan al onze levensgenieters!

Het kabinet heeft besloten dat vanaf 1 juli 2020 bijeenkomsten voor grotere groepen kunnen beginnen. Als cateraar zijn wij verheugd dat wij samen met u er weer een culinair feestje van mogen maken! Deze mogelijkheid brengt voor ons ook de verantwoordelijkheid mee om onder andere het uitserveren van onze gerechten op uw feest of receptie volgens goede richtlijnen te verzorgen.

Bescherming

Om uw gasten en onszelf zo mogelijk tegen Corona te kunnen beschermen draagt al ons personeel mondkapjes en handschoenen.

Bij elke reservering kunt er op rekenen dat:

  1. Wij werken met borden voor eenmalig gebruik.
  2. Wij werken met bestek voor eenmalig gebruik.
  3. Elke individu zijn of haar eigen bord en bestek heeft.

Bij het bestellen van een open buffet gaan wij als volgt te werk:

  1. De opstelling van de zaal zal zoveel mogelijk als het kan, zo worden ingericht dat er eenrichtingsverkeer mogelijk is.
  2. De borden en het bestek zullen per tafel bij elke stoel al voor u worden neergelegd.
  3. Elk persoon mag uitsluitend met alleen zijn of haar eigen bord richting het buffet bewegen, tenzij u een extra bord voor uw directe partner of kind meeneemt.
  4. Ons personeel zal het eten dat door u wordt uitgekozen op uw bord scheppen.
  5. Vervolgens kunt u middels het eenrichtingsverkeer weer richting uw tafel begeven.

Door de geldende maatregelen kunnen wij niet voor het gewenst minimaal aantal personen serveren en daarbij hebben wij extra kosten, zo ook voor het bestek, borden, mondkapjes (handschoenen is vrij standaard in de catering). Een klein deel van deze kosten zullen wij aan onze klanten doorberekenen. Dat houdt in dat zolang het virus heerst en wij genoodzaakt zijn om deze maatregelen te hanteren, de prijzen van onze arrangement verhoogd zullen worden met € 2,- per persoon voor het betreffende arrangement.

Wij vragen uw begrip voor deze situatie en dat het maar kort van kracht mag zijn.

Hopelijk serveren wij u weer snel!

Sohbet Traditioneel Turkse Catering