Neem een kijkje en laat u verrassen door onze Turkse gerechten

Hieronder vindt u een impressie van onze Turkse gerechten. Wij bieden u overheerlijke dagverse gerechten aan die wij met veel aandacht en verse ingrediënten bereiden. Wij willen alleen de ultieme smaakbeleving aan onze gasten meegeven. Wij laten u graag kennis maken met deze keuken en zorgen ervoor dat uw smaakpapillen voor een bijzondere verrassing komen te staan.

 

Altijd uitgebreide keuze

Geniet van al onze authentieke Turkse gerechten met een zeer verfijnde smaak. Bekijk eens ons menu. Zo kunt u bij ons terecht voor voorgerechten als een traditionele Turkse soep zoals de Mercimek Corbasi, een soep gemaakt van rode linzen. Daarnaast bieden wij u volop vegetarische opties aan zoals onze Sarma, wijnbladeren gevuld met rijst. Of kies eens voor een lekkere Suboregi, speciaal Oosters deeg gevuld met fetakaas uit de oven. Ook voor typisch Turkse grillgerechten zoals de pittige Adana Kebab bent u bij ons aan het juiste adres. En wat dacht u als een zoetsappige Baklava met ijs als dessert om de avond mee af te maken?

Wij staan voor gastvrijheid

Gastvrijheid in de Turkse keuken is een onmisbaar begrip. Dit laten wij altijd in onze gerechten terugkomen. Daarom krijgt u bij ons alleen het allerbeste aanboden en zorgen wij voor de unieke culinaire ervaring zoals men van ons gewend is. Bij ons draait het vooral om balans. Onze Turkse gerechten zijn een onontdekte schat van smaakvolle en pure ingrediënten. Lekker gekruid en niet te pittig. Kruiden en specerijen spelen een belangrijke rol in onze gerechten en stiekem kunnen we ook niet zonder.

Kortom, al onze gerechten bieden volop mogelijkheden en hebben voor elk wat wils te bieden. Wij laten u graag kennis maken met onze Turkse gerechten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.